Hae myyjäksi Oulun Designtorille

LUPA TEHDÄ TOISIN

Tapahtumat muuttavat nyt muotoaan, joten meilläkin on mahdollisuus avata uusi ja puhdas sivu. Tähän tarvitaan luovaa ideointia ja ratkaisuja sekä meiltä – että teiltä!

Oulun Designtori järjestetään vuonna 2020 viikolla 33 eli ma 10. – su 16.8.2020 monikanavaisena (printti-, some- ja digimarkkinointi) myyntikampanjana. Designtori näkyy myös ympäri Oulun keskustaa. Perinteistä fyysistä Pikisaaren Designtoria ei tänä vuonna järjestetä.

Myyntikampanjan ideana on, että jokainen myyjä valitsee yhden kampanjatuotteen, joka on pääroolissa kaikissa kampanjan eri muodoissa. Kampanjatuotteen avulla ohjaamme asiakkaat valitsemaasi myyntikanavaan, esim. omaan verkkokauppaan tai jälleenmyyjän verkkokauppaan.

Nyt sinulla on erinomainen tilaisuus tavoittaa oululaisten lisäksi ensimmäistä kertaa kauttamme myös valtakunnallista asiakaskuntaa.

Hae Oulun Designtorille myyjäksi lähettämällä hakemuksesi 7.6. mennessä!

MYYJÄHAKU ON AVOINNA 13.5.-7.6.2020. 

Osallistumismaksu on 120 euroa ilman alvia (PROTO ry ei alv-velvollinen).
Valinnoista ilmoitetaan kaikille 17.6.2020 mennessä.

Osallistumismaksu sisältää:

1. Osallistuminen myyntikampanjaan taso-bonuksilla (tähän tarvitaan sinun luovuuttasi, jotta bonukset innostavat ihmiset jakamaan mainostasi)

2. Mainospaikka – 82x88mm – Designtorin omassa kampanja-lehdessä (jakelu Forum24 -kaupunkilehden välissä, jonka levikki on 85.000, norm. 441 eur + alv)

3. Mukanaolon lehtimainoksesta muokatussa Designtorin pdf-lehdessä, jota kaikki osallistujat jakavat omissa some-kanavissa

4. Osallistuminen some-kampanjaan
– Julkaisemme kaikista kampanjatuotteista postauksen @designtorioulu tilillä Instagramissa ja Designtorin Facebook-sivulla (julkaisujen järjestys arvotaan)

Designtorihakemus

  • Määritä oman tuotteesi bonustasot, esimerkiksi 10, 20 ja 50
  • Lataa kampanjaa varten yksi tuotekuva (max. 2 Mt / tiedosto) *
  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Lataa myyjävalintaa varten yksi PDF-tiedosto, joka sisältää esittelyn suunnittelijasta / brändistä. (max. 2 Mt / tiedosto)*
  • Pudota tiedostot tähän tai