Hae myyjäksi Oulun Designtorille

Tervetuloa hakemaan Oulun Designtorille! Pohjois-Suomen muotoilijat PROTO ry järjestää kymmenennen Designtorin Oulussa 15.-16.8.2019. Designtori järjestetään neljättä kertaa Pikisaaren viehättävässä miljöössä. Myyjähaku on käynnissä 15.5.2019 saakka. 

Designtori on kaksi päivää kestävä kuratoitu myyntitapahtuma, jonka tavoitteena on luoda suora yhteys laadukkaiden suomalaisten tuotemerkkien ja oululaisen yleisön välille. Näin satojen tai jopa tuhansien eurojen myynti tapahtuman aikana on vain osa toimijoiden taloudellisesta hyödystä. Ideana on, että kun ihmiset ovat kerran nämä tuotemerkit löytäneet, he seuraavat niitä sosiaalisen median kanavissa ja löytävät tuotteita jälleenmyyvät verkkokaupat.

Ilmoitamme valinnoista kaikille viikon 22 aikana, viimeistään perjantaina 31.5.2019. Myyntipaikkojen määrä on rajattu, joten tarvittaessa osallistujat valitaan tuotteiden kiinnostavuuden ja laadun perusteella.

Yksi myyntipöytä, hinta 80 € 
Yksi 120 x 60 cm kokoinen pöytä sisältäen liinan ja tuolin. 

Yksi myyntipöytä + rekki tai erikoisrakenne, hinta 120 €
Yksi 120 x 60 cm kokoinen pöytä sisältäen liinan ja tuolin. Lisäksi paikka yhdelle myyjän omalle rekille tai vastaavalle erikoisrakenteelle. 

Kaksi myyntipöytää, hinta 160 €
Kaksi pöytää (yhteensä 240 x 60 cm) sisältäen liinat ja yksi tuoli. 

Kaksi myyntipöytää + rekki tai erikoisrakenne, hinta 200 €
Kaksi pöytää (yhteensä 240 x 60 cm) sisältäen liinat ja yksi tuoli. Lisäksi paikka yhdelle myyjän omalle rekille tai vastaavalle erikoisrakenteelle. 

Telttapaikka pihalla, hinta 160 € 
Myyjän oma teltta, max. koko 300 x 300 cm ja väri musta tai valkoinen. Huom! Täytäthän lomakkeessa telttasi kuvauksen sille osoitetussa kohdassa.

  • Millainen ja minkäkokoinen telttasi on? Onko rekki / erikoisrakenne omilla jaloillaan pöydän vieressä seisova vai pitääkö se sijoittaa nojaamaan seinään myyntipöydän taakse? Huomaathan, että oman lisäpöydän tuominen sisämyyntipaikkoihin on kielletty.
  • Lataa some-esittelyä varten suunnittelijasta / brändistä 1-3 valokuvaa (max. 2 Mt / tiedosto) *
  • Pudota tiedostot tähän tai
  • Lataa myyjävalintaa varten yksi PDF-tiedosto, joka sisältää esittelyn suunnittelijasta / brändistä. (max. 2 Mt / tiedosto)*
  • Pudota tiedostot tähän tai