Proto – pohjoissuomalaisten muotoilijoiden yhdistys

PROTO ry on vuonna 1987 perustettu muotoilijoiden yhdistys ja yhteisö. Tavoitteenamme on kehittää Pohjois-Suomalaista muotoilua ja tehdä sitä tunnetuksi myös kansainvälisesti. PROTO ry toimii aktiivisessa yhteistyössä myös muiden muotoilu- ja kulttuurialan toimijoiden kanssa.

PROTO ry:n jäsenistöön kuuluu tällä hetkellä yli 120 muotoilualan ammattilaista. Päärahoittajiamme ovat Oulun kaupunki sekä Taiteen edistämiskeskus.
…….

PROTO – Designers’ association of Northern Finland was founded in 1987. We have over 120 members who are experts on various areas of design. We are a northern hub that brings all these professionals together.

Mikä on Proto?

Ylläpidämme Pohjois-Suomen muotoilijoiden verkostoa ja järjestämme tilaisuuksia, tapahtumia, palveluita ja muita sisältöjä yleisölle sekä muotoilun ammattilaisille.

Juuri perustamamme Muotoilukeskus Proto mahdollistaa myös jäsenille paljon uudenlaisia toiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia.

 

Lue lisää

Muotoilukeskus Proto

Muotoilukeskus Proto Oulun Pikisaaressa on koko Pohjois-Suomen muotoilun keskus. Sen tavoitteena on tehdä muotoilua tunnetuksi suurelle yleisölle sekä tarjota alan asiantuntijoille uusia näkökulmia.

Näyttelytoiminnan lisäksi Muotoilukeskus Proto järjestää monenlaisia tapahtumia ja toimintaa yleisölle ja muotoilijoille. Tervetuloa, näyttelyihimme ei ole pääsymaksuja! Halutessasi voit tukea toimintaamme vapaaehtoisen pääsymaksun voimin.

Keskuksesta löytyy myös Design shop, josta löydät tuoreita, kotimaisia ja ekologisia muotoilutuotteita!
…….

Design Center PROTO is located in Pikisaari, the island filled with culture, right next to the Oulu city center. Our biggest room is 150m2, has big windows with sea-view and houses varying quality design exhibitions.

Welcome to our exhibitions! We have a free entrance.

Lue lisää

 

Muotoilijahakemisto

Sivuillamme avataan Pohjois-Suomen muotoilijat kattava hakemisto lähiaikoina. Hakemisto on toteutettu yhdessä Business Oulun Design Oulu – hankkeen kanssa.

 

Design Shop

Design shop sijaitsee Muotoilukeskus PROTOssa ja on avoinna keskuksen aukioloaikojen mukaisesti, pääosin to-pe klo 12-18 sekä lauantaisin klo 10-16. Myymälästämme löydät korkealaatuisia, ekologisia ja kotimaisia muotoilutuotteita asusteista sisustusesineisiin ja printteihin.

Tervetuloa ostoksille!
………..

The Design shop is located in Muotoilukeskus PROTO and is open during the opening hours of the centre, mainly Thu-Fri 12-18 and Saturdays 10-16.

 

Lue lisää!

Protocorner

Protocorner on pieni mutta näkyvä näyttelytila muotoilukeskus PROTOssa. Tilaan kuratoidaan sisältöjä 2-3kk kierrolla, mukaan mahtuu monenlaisia näyttelyitä ja myös lyhyempiä tapahtumakokonaisuuksia.

 

Lue lisää!