Jäsenhakemus

Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat hakea kaikki, joilla on muotoilualan korkeakoulututkinto tai jotka ovat muulla tavoin todistettavasti hankkineet vastaavan ammattipätevyyden (työkokemus / referenssit) ja toimivat Pohjois-Suomessa. Yhdistyksen hallitus käsittelee saapuneet jäsenhakemukset seuraavassa kokouksessaan. Päätöksestä ilmoitetaan hakijalle pääsääntöisesti sähköpostitse. PROTO ry:n vuoden jäsenmaksu on 25 € / vuosi.

About.me -profiilin luominen

Tuo oma osaamisesi esiin ja luo About.me sivustolle profiili helposti Facebook-, Google- tai Twitter- tunnuksilla. Tällä tavoin sivustomme vierailijat saavat kattavan kuvan pohjoissuomalaisesta muotoiluosaamisesti ja voivat ottaa yhteyttä sinuun työtarjousten tai muun yhteistyön puitteissa. Saat myös käyttöösi samalla maksuttoman markkinointisivuston, jonka kautta pystyt viestimään toiminnastasi ja asiantuntemuksestasi sekä aktivoimaan haluamasi kontaktointikanavat.

Yhdistyksen toiminta

Yhdistyksen toimintaa, teemoja ja projekteja on esitelyty yhdistyksen sivuilla. Toivomme sinun osallistuvan niihin omien tarpeidesi mukaisesti. Projektien lisäksi, yhdistyksen hallituksen toiminnan kautta sinun on mahdollista olla määrittelemässä yhdistyksen toiminnan suuntaviivoja. Hallitus kokoontuu n. 8 kertaa vuodessa ja sen myötä tutustut muihin alan toimijoihin ja olet mukana suunnittelemassa miten alaa tuodaan esille erilaisissa verkostoissa ja tapahtumissa.

  • Mikäli sinulta puuttuu alan koulutus, voit todistaa ammattipätevyytesi
    esimerkiksi nettisivujen ja/tai portfolion kautta.

  • Lataa CV ja/tai portfolio (max. 2 Mt) * Lataa tiedosto