Designtori on täällä taas!

 Merkkaa kalenteriisi 18. & 19. elokuuta, silloin nähdään. Myyjähaku on nyt auki! 

Hae myyjäksi Designtorille 2022!

 

Pohjois-Suomen muotoilijat PROTO ry järjestää kolmannentoista Designtorin Oulussa 18.-19.8.2022. Designtori järjestetään viidettä kertaa Pikisaaren viehättävässä miljöössä. Tänäkin vuonna Pikisaaressa on Oulun Taiteiden Yön oheisohjelmaa torstaina. Avoin myyjähaku Designtorille on käynnissä, viimeinen hakupäivä on sunnuntai 19.6.2022. 

 

Designtori somessa

Ensimmäinen kappale

Löytöjä ja kohtaamisia

Haluamme panostaa pienten tuotemerkkien tunnettavuuden kasvuun ja valtakunnalliseen näkyvyyteen, unohtamatta rakkainta, eli meidän omaa Pohjois-Suomalaista yleisöämme. 

Designtori on kuratoitu myyntitapahtuma ja/tai -kampanja, jonka tavoitteena on luoda suora yhteys laadukkaiden suomalaisten tuotemerkkien ja oululaisen yleisön välille. Näin tapahtuman aikainen myynti on vain osa toimijoiden taloudellisesta hyödystä. Ideana on, että kun ihmiset ovat kerran nämä tuotemerkit löytäneet, he seuraavat niitä sosiaalisen median kanavissa ja löytävät tuotteita jälleenmyyvät verkkokaupat.

Hyödyntääksesi tapahtuman täysimääräisesti, rakenna tuotteistasi myyvä valikoima, ja ota reilu nippu käyntikortteja ja esitteitä mukaasi, ne ovat monelta loppuneet kesken.

 

Kolmas kappale

Olemme myös
media

Tapahtumien & kampanjojen näkyvyys rakennetaan yhdessä alan toimijoiden kanssa, verkostomaisella yhteistyöllä. “Tapaa tekijät” -teema on päivä päivältä ajankohtaisempi ja tuotteiden syntytarinoille riittää kysyntää. Vuosittain järjestetyn Designtori –tapahtuman näkee eri sosiaalisen median kanavissa kymmenet tuhannet, ajoittain jopa sadat tuhannet ihmiset.

Siksi osa tapahtuman järjestämistä on pienempien tuotemerkkien tarinoiden jakaminen. Haluamme kertoa jokaisen tapahtumaan osallistuvan tuotemerkin tarinan. Tämä kautta jokainen toimija saa myös yksilöityä näkyvyyttä, joka leviää laajemmalle yleisölle, sekä Oulussa että ympäri Pohjois-Suomen.

Neljäs kappale

Aika on
NYT

Suuri yleisö on aiempaa valmiimpi pitämään hankintakriteereinä hinnan rinnalla tai sijasta sitä… Että tuotteen suunnittelija on lähialueelta tai vähintäänkin suomalainen. Että tuote on valmistettu mahdollisimman pitkälle Suomessa (sillä tämä tarkoittaa myös eettisempää valmistusprosessia sekä ympäristönäkökulmien huomioonottamista). Että tuotteen suunnittelija ja valmistaja saavat palkkansa tuotteen lopullisesta jälleenmyyntihinnasta.

Erityisesti haluamme nostaa monipuolisesti esille niitä suomalaisia muotoilijoita, jotka suunnittelevat, valmistavat ja myyvät tuotteensa itse.

Vuoden 2021 osallistujalista päivitetään elokuun alussa.